Hur lång leveranstid har ni?

Sängar: Då har vi upp till 6 veckors leveranstid. Detta är dock beroende på att sängarna tillverkas efter dina behov. Vid leverans av din säng kommer du först få ett mail från oss där vi bekräftar att din order är skickad. Efter detta kommer fraktbolaget kontakta dig för mer information.

Våra möbler från SwedishHome kommer att skeppas inom någon arbetsdag från något av våra lager i Borås. Även här kommer fraktbolaget kontakta dig för hemleverans eller för närmsta postombud.

Vilka länder levererar ni till?

För tillfället levererar vi till Sverige, Danmark och Finland. Välj rätt språk och valuta i vår dropdown längst upp i vänstra hörnet.

Hur returnerar jag min vara?

Beroende på vad du har beställt så är det olika rutiner för detta. Men i första läge ber vi dig maila oss på help@SwedishHome.eu med ditt ordernr, anledning och vilken produkt det gäller. Tänk på att om du redan mottagit din produkt så står alltid du som kund för returkostnaden! . En returkostnad är allt ifrån 100 SEK till 2000 SEK beroende på storlek på produkt.

Hur reklamerar jag min vara?

För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sett så ska du alltid maila oss på help@SwedishHome.eu med uppgifter så det förenklar det för oss. Det vi behöver från dig är nedanstående uppgifter: - Ditt ordernummer (Du hittar detta i din orderbekräftelse) - En tydlig beskrivning av ditt problem - Bild(er) som tydligt visar defekten/defekterna. - Bilder på emballage vid ev transportskada.

Kan jag senarelägga min order?

Vid order på sängar, JA detta är möjligt till viss del. Vi kan hålla på en order upp till 10 veckor från orderläggningen. I meddelandfältet i kassan uppger du när du vill ha din leverans. Observera att vi inte kan boka en specifik dag. Utan vi försöker få anpassa oss efter olika veckor. Osäker? Maila oss på help@SwedishHome.eu

Har ni ett Showroom?

För tillfället har vi endast ett showroom i Sverige, Eskilstuna. Öppettider i vårt showroom i Eskilstuna är: Mån - Fre: 10.00-19.00 Lördag: 10.00-16.00 Söndag: 11.00-16.00

Adress till vårt showroom: Folkestaleden 40 63510 Eskilstuna Sverige